Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Bockens utgående färger på lingarn

OBSERVERA FÄRG 702 [GUL] är slutsåld!
OBSERVERA FÄRG 475 är slutsåld!

Bockens utgående färger – Kanske är det någon favorit som du inte kan leva utan 🙂 Passa på nu när du får 10% (Se nedan) på mina redan billiga priser. 45 kronor för 35/2 och 50 kronor för 60/2. Och detta gäller naturligtvis alla färger och garnsorter och även annat i mitt sortiment! OCS 1273 ovan ser mer turkos ut än den är – bättre att titta på denna färgkarta:

Det har kommit till min kännedom att flera knyppelkurser är inställda för tillfället. Därför erbjuder jag fr.o.m. NU och fram till den 12 april 2020 att alla – inte bara knyppelledare – kan beställa och få 10% på köp från 100 kronor eller mer. Erbjudandet gäller hela sortimentet, men kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Beställ genom att gå in på Order och kontakt, Eller maila direkt till elsapeterson.spetsar@gmail.com Eller ring/sms:a till 0761659300. Vänliga hälsningar Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 22 mars, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: