Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Några nya mönster till

Hej Igen

Nu har jag lagt in övriga nya mönster från Spanien.

Du hittar några nya väskor, samt bokmärken, sjalar samt ett julmotiv på följande sida: https://elsapetersonsspetsaffar.com/spanska-monster/

 

Som vanligt kan du beställa via: Order & Kontakt här på hemsidan, mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/skicka sms till 0761659300. Beställningar till knyppelgrupp via cirkelledare får 10% rabatt. Tala om detta i mailet så att jag inte missar detta. Vill ni ha utskick (mönsterkatalog, garnpriser etc.) per post – hör av er till mig! När du beställer får du med en faktura och betalning kan göras via Bankgiro eller Swish. Jag tar inte ut någon hanteringsavgift, utan du betalar endast för den faktiska fraktavgiften enligt postens priser. Jag skickar även skrymmande försändelser med postens tillägg för detta.

Hoppas vi ses i Vadstena 27 – 30/6!

Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 9 juni, 2019 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: