Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Knyppeldagen fredagen 28/6

Knyppeldagen

Den närmar sig snabbt ….. ….

Jag kommer att vara på plats i Vadstena då den stora knyppledagen går av stapeln. Som vanligt är jag i Gottfrid Larssongården – samma gård som Vadstena Spetsmuseum.

Öppettider:

torsdag 27/6 kl 13-17

fredag 28/6 kl 10-17

lördag 29/6 kl 10 – 17

söndag 30/6 kl 13-17

Lite nya mönster från Spanien. Jag har inte hunnit lägga upp dessa på hemsidan ännu – förutom ett nytt halsband! Se mer på https://elsapetersonsspetsaffar.com/spanska-monster/

 

Har du 50 kronor över som du inte vet vad du ska göra med? Bli då stödmedlem i Vadstena spetsmusem. De gör ett otroligt viktigt arbete med en skara oerhört aktiva  och dessutom trevliga volontärer. Du blir av med dessa 50 kronor genom att sätta in dessa på Bg 362-5530. http://www.spetsmuseet.se/

Som vanligt kan du beställa via: Order & Kontakt här på hemsidan, mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/skicka sms till 0761659300. Beställningar till knyppelgrupp via cirkelledare får 10% rabatt. Tala om detta i mailet så att jag inte missar detta. Vill ni ha utskick (mönsterkatalog, garnpriser etc.) per post – hör av er till mig! När du beställer får du med en faktura och betalning kan göras via Bankgiro eller Swish. Jag tar inte ut någon hanteringsavgift, utan du betalar endast för den faktiska fraktavgiften enligt postens priser. Jag skickar även skrymmande försändelser med postens tillägg för detta.

Hoppas vi ses i Vadstena

Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 8 juni, 2019 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: