Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Lite nytt – Halsband

Hej

På sidan Spanska mönster   hittar du lite nytt! Bland annat har jag tagit hem smycken från Spanien! Det är lite svårt att fånga den exakta färgen, men jag har gjort så gott jag kan. Dessvärre har jag inte så många av varje … …Priset = 75 kronor för smycke + mönster.

Det finns även mönster till knypplade handskar 🙂

Även väskorna hittar du där och alla tre finns åter i lager.

Jag kommer att återkomma när jag uppdaterat sidan för solfjädrar. Jag meddelar när jag hunnit med detta. Den söta lilla mini-solfjädern finns åter i lager till Mars-pris. (Se föregående inlägg på https://elsapetersonsspetsaffar.com/2019/03/01/mars/ )

På återhörande när ytterligare lite nytt är på ingång!

Som vanligt kan du beställa via: Order & Kontakt här på hemsidan, mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/skicka sms till 0761659300. Beställningar till knyppelgrupp via cirkelledare får 10% rabatt. Tala om detta i mailet så att jag inte missar detta. Vill ni ha utskick (mönsterkatalog, garnpriser etc.) per post – hör av er till mig! När du beställer får du med en faktura och betalning kan göras via Bankgiro eller Swish. Jag tar inte ut någon hanteringsavgift, utan du betalar endast för den faktiska fraktavgiften enligt postens priser. Jag skickar även skrymmande försändelser med postens tillägg för detta.

Hej hopp i vårsolen

Karin

 

Information

Detta inlägg publicerades den 29 mars, 2019 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: