Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Knyppeldagen 2019

Hej

Snart dags för föreläsning i Folkhögskolan i Vadstena igen.

26/3 kl 19.00: Vadstenaknyppling – ett immateriellt kulturarv!

Knyppeldagen

Jag kommer att vara på plats i Vadstena då den stora knyppledagen går av stapeln. Som vanligt är jag i Gottfrid Larssongården – samma gård som Vadstena Spetsmuseum.

Öppettider:

torsdag 27/6 kl 13-17

fredag 28/6 kl 10-17

lördag 29/6 kl 10 – 17

söndag 30/6 kl 13-17

Har du 50 kronor över som du inte vet vad du ska göra med? Bli då stödmedlem i Vadstena spetsmusem. De gör ett otroligt viktigt arbete med en skara oerhört aktiva  och dessutom trevliga volontärer. Du blir av med dessa 50 kronor genom att sätta in dessa på Bg 362-5530. http://www.spetsmuseet.se/

Mars månad är inte slut och följande erbjudanden gäller ännu! Den lilla solfjädern är slutsåld – men jag väntar på både fler mönster och ställningar – så för de beställningar som kommer in gäller fortfarande erbjudandet!!!

Erbjudande 1:

Varför inte fira detta med att knyppla Våren komponerad av Inez Pettersson 1929? VÅRPRIS: 145 kronor (ordinarie pris 195 kronor)

Våren

Erbjudande 2:

Eller kanske en Vårstjärna? VÅRPRIS: 28 kronor (ordinarie pris 55 kronor)

vårstjärnan

Erbjudande 3:

Eller kanske knyppla ett bokmärke? Det finns många olika att välja mellan. Mer information hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/bokmarken-2/

VÅRPRIS: 10% på alla bokmärken

Bokmärken

Det finns även plastfodral till bokmärken. Paket om 4 stycken – 45 kronor. Du hittar dessa på: https://elsapetersonsspetsaffar.com/nalar-mm/

Erbjudande 4:

Och slutligen …. VÅR innebär att det kommer en sommar. Med tanke på värmen vi hade förra sommaren kanske en solfjäder vore något. Börja träna på en mini-solfjäder som är jättesöt att använda som brosch!

Solfjäder mini

Mönster 40 kronor, ställning till solfjäder i päronträ 50 kronor samt 1 rulle Venne bomullsgarn 70/2 (motsvarar Bockens 120/2) 29 kronor summerar vi denna vårmånad till VÅRPRISET 100 kronor. (Ordinarie pris 119 kronor) Solfjäderns längd är 4,5 cm.

Speciallim för spets från Spanien: 45 kronor (den du ser på fotot ovan)

Många fina färger på Venne 70/2 hittar på på denna sida: https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/

Ovanstående erbjudanden gäller med reservation för slutförsäljning och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Som vanligt kan du beställa via: Order & Kontakt här på hemsidan, mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/skicka sms till 0761659300. Beställningar till knyppelgrupp via cirkelledare får 10% rabatt. Tala om detta i mailet så att jag inte missar detta. Vill ni ha utskick (mönsterkatalog, garnpriser etc.) per post – hör av er till mig! När du beställer får du med en faktura och betalning kan göras via Bankgiro eller Swish. Jag tar inte ut någon hanteringsavgift, utan du betalar endast för den faktiska fraktavgiften enligt postens priser. Jag skickar även skrymmande försändelser med postens tillägg för detta.

mvh Karin Landtblom

 

Information

Detta inlägg publicerades den 19 mars, 2019 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: