Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Nya färger

Hej

Januari-erbjudandena på garn är över då båda sorterna nu är slutsålda.  I väntan på nya erbjudanden för Februari vill jag presentera garnet Goldschild. Jag har haft det tidigare – men nu har jag utökat sortimentet med fler färger. Det finns i grovlekarna 18/3 (lantråd) och 80/3 (som enligt min garnbok är jämförbart med Bockens 40/2). Förutom alla läckra färger på langarnet så finns det även i vitt, vilket är ett bra komplement till Bockens 18/3 som bara finns i 1/2-blekt. Dessutom finns det även i 80/2 (jmf med Bockens 60/2) i 4/4-blekt och 1/2-blekt.

Det kommer även några nya mönster snart. Dels omtryck av en festremsa där den färgade lanen kommer att bli ett läckert inslag! Sedan en bearbetning av en bård till helknypplat samt ett bokmärke som är helt nytt. Jag säger inte mer nu – ni får vänta på bilder! Och sen kommer det lite annat smått och gott framöver också … …

Jag påminner om att jag INTE deltar i Syfestivalen i Februari. Istället kommer det att finnas festivalerbjudanden här på hemsidan – så håll utkik efter det.

Och slutligen: Jag ger alltid 10% på samlade beställningar till knyppelkurser! 🙂

goldschild färger och grovlekar

Färgerna syns inte jättebra i denna bilden så klicka på länken istället så kommer du att hitta bättre bilder:  GARN

På återhörande

Karin Landtblom

 

Information

Detta inlägg publicerades den 17 januari, 2019 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: