Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

ROSENBOTTNAR och FÖRELÄSNING

Hej

Jag har fått förfrågan från ett par olika håll angående bokmärket Rosenbottnar. Därför har jag nu satt upp och börjat knyppla detta – du kan se bilder på sidan Rosenbottnar bokmärke

3 rosenbotten

Jag vill också passa på att meddela att det borttappade garnet har återfunnit sin ägare – tack igen ni som kom tillbaka och lämnade in påsen! 🙂

Nästa tisdag den 14 mars är det dags för föreläsningen Elsa Petersons Spetsaffär – spetsar och arsenik. Plats: Folkhögskolan i Vadstena Tid: kl 19.00.

För er som har vägarna förbi Vadstena och vill ha något handlat! Maila till mig på elsapeterson.spetsar@gmail.com eller via order och kontakt senast söndag den 12 mars så tar jag med vad ni vill ha mönster, garn, nålar, underlägg, plastfickor till bokmärken, nyckelringar … … … 3 rullar färgat garn 35/2 eller 60/2 (eller blandat av båda grovlekar) för 100 kronor gäller till föreläsningen (ordinarie pris 135 kronor). (Obs – jag tar endast med förbeställda varor)

Mvh Karin Landtblom

 

 

Information

Detta inlägg publicerades den 5 mars, 2017 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: