Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Kalendarium

Hej

Lite 2 nya informationspunkter i kalendarium Kalendarium

  • dels finns en länk till vår sida på Älvsjömässan med information om de erbjudanden som kommer att gälla

Det är alltid svårt att veta hur mycket man ska plocka med sig till Mässan och av vad. SÅ om du vet att du ska åka dit och om du vet vad du vill ha – så skicka en beställning till mig senast den 13/2. Detta underlättar – både för dig och för mig – och du får 10% rabatt på din beställning.

De erbjudanden som jag kommer att ha på Mässan (Äggmönster och nålar, se bifogat dokument) gäller även för er som inte kommer att åka till Mässan. Mässerbjudandet gäller från och med idag 24/1 2017 t.o.m. 20/2 2017. Kanske dyker det upp något mer erbjudande – och då kommer jag självklart annonsera om det här på hemsidan.

masserbjudande-februari-2017

  • dels ett tillägg om Julknyppling i Örebro

Örebrouddarna har julknyppling i sin lokal i Örebro i November. Jag kommer att vara där och tar med mönster och garn mm. Är det så att du bor i den delen av Sverige är också du välkommen dit. Tid och datum (som du omgående skriver upp i din kalender 🙂 )hittar du under Kalendarium

För övrigt har jag planer på att trycka upp en del mönster som är slutsålda, och så funderar jag på lite nyheter också! MEN jag håller fortfarande på att packa upp kartonger från affären, sortera, lägga upp en del på vinden, och det tar tid när man samtidigt jobbar 100 % på sitt vanliga arbete!

Ha det så bra – Snart är våren här!

Mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 24 januari, 2017 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: