Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Lacenews.net och Inez 3

Hej några meddelanden:

Min knyppelfröken, fröken Hök (skarp syn!), alias Eva Wikström (eller är det tvärtom!) är på gång att knyppla Inez väska nummer tre. Det kommer att bli en läcker karamell i pastellfärger väl passande för ett mönster i Jugendstil. På https://elsapetersonsspetsaffar.com/inez-vaska-nummer-3 kommer ni att kunna följa tillblivelsen av denna läckerbit. Eva har lovat att fotografera efterhand och jag får publicera bilderna!

Apropå foton – jag vet att mamma blivit fotografera många gånger i affären. Och för er som har bilder vore jag jätteglad att få tillgång till dessa. Så maila gärna bilder till elsapeterson.spetsar@gmail.com

Tid för knyppeldagen, öppettider och tid för spetsmuseet samt Inezdagen hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/

Sist men inte minst – det är roligt att se hur många som skickat en sista hälsning till mamma, inte minst från knyppelvärlden. Från svenska föreningar har vi fått kondoleanser från Spetsgångarna i Vadstena, Spetsmuseet i Vadstena, Svenska Spetsar, Knyppelpinnarna, Knyppelföreningen Örebrouddarna samt Knyppelgillet i Skåne (hoppas att jag inte missat någon…). Dessutom har många privatpersoner hört av sig och jag kan inte räkna upp er alla. Ett stort tack till er alla – det värmer – och det är roligt för mammas del att hon fått så mycket uppmärksamhet. Även omvärlden har hört av sig. Jag har varit i kontakt med olika personer i USA som följer vår hemsida och genom en av dessa personer Laurie Waters har även en artikel nu publicerats på https://lacenews.net/

Vi ses i Vadstena nästa vecka – i alla fall ni som kommer dit!!!

Vänliga hälsningar Karin – och mamma Gunnel är säkert också med på den hälsningen 🙂

 

 

Information

Detta inlägg publicerades den 20 juni, 2016 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: