Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

UTFÖRSÄLJNING AV HALSBAND

Hej! Då är terminen igång och knyppeldynorna kommer fram. Jag börjar terminen med att sälja ut halsband med mönster från Spanien. Jag har lite udda halsband kvar, och eftersom de inte längre finns för mig att komplettera så väljer jag att sälja ut lagret. Det finns med stenar av olika slag – ordinarie pris 75 kronor NU 50 kronor. Det finns också tre varianter utan stenar. En med knyppelpinnar, en med ett träd och en med en måne. Ordinarie pris på dessa är 150 kronor NU 80 kronor. Jag visar ett par bilder här nedan. För att se vilka färger och modeller som just nu finns kvar hänvisar jag till denna sida: https://elsapetersonsspetsaffar.com/spanska-monster/ Med tanke på att det endast finns enstaka exemplar av vissa färger så tar jag hand om beställningar i den ordning de kommer in! Jag följer upp på sidan allteftersom färger försvinner.

Här ser du de tre olika modellerna utan sten. De två sorterna till höger är slutsålda.

Beställer gör du via: Order och kontakt på hemsidan, Genom att maila till elsapeterson.spetsar@gmail.com Eller ringa/sms:a til 076 1659300. Mvh Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 3 september, 2022 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: