Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

PÅSKEN KOMMER I ÅR OCKSÅ

Påsken kommer tidigt i år! Skärtorsdagen är redan den 2:a april. Inför detta kan man behöva lite påsk-knyppling. P.g.a. av Covid-19 har jag under hela terminen erbjudandet att jag ger 10 % rabatt på alla beställningar på 150 kronor eller mer. Detta gäller hela sortimentet, även garn. Dessutom ökar vi på detta med några påsk- och vår-relaterade erbjudanden. Erbjudandet gäller från och med nu och sedan hela mars månad 2021, med reservation för om någon vara tar slut.

ERBJUDANDE 1

Kyckling i äggskal (75 kronor) och Kycklingen (75 kronor) – Köp båda mönstren för 75 kronor

ERBJUDANDE 2

Till vänster i bild: Vadstenaägg: Ordinarie pris 125 kronor – NU 105 kronor Till höger i bild: Äggbert och Stoneägg: Ordinarie 85 kronor – NU 70 kronor.

BOCKENS NYA FINA FÄRGER PASSAR FINT TILL PÅSK-KNYPPLINGEN
ERBJUDANDE 3

Med hjärtat i centrum – Tavla 8,5×12,5 cm: Ordinarie pris 110 kronor – NU 95 kronor inklusive magnetram.

ERBJUDANDE 4: BLOMMOR BLOMMOR BLOMMOR BLOMMOR BLOMMOR

Blommor finns det gott om – och det är något man längtar till nu när våren snart är här. För att fira att vi går mot ljusare tider gäller att du får 15 % rabatt på alla mönster med blommor. I denna bild ser du från vänster: Klosterliljan motiv, bokmärket Konvalj, bokmärket Orkidé, infällningen Viol (här i denna bild 10 stycken monterade som en tavla) samt bokmärket Tulpan. Går du in på hemsidan hittar du massor av Rosor, Sippor, Kungslilja, Almas blomma och många fler!

Beställer gör du via: Order och Kontakt på hemsidan, mailar till Elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringer/sms:ar till 0761659300. Om jag inte svarar så lämna ett meddelande så ringer jag upp så snart jag kan.

Våren är på gång – hälsar Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 24 februari, 2021 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: