Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Oktobers erbjudanden

Mönsterpappen som jag annonserade om häromveckan tog slut på en gång. Men jag klommer att få in mer snart, så håll ut!! Väntar fortfarande … men det kommer nog snart! 🙂

Mönster till rosett: Pris 30 kronor Garn 80/2 eller Finca 50 (den på bilden är knypplad i 60/2) Passar fint till ett paket – eller varför inte till en julklapp eller till ett kort eller kanske som en rosett till håret!

Mönster och silke sjalarna åter i lager! På bilden ser du sjal III med silkegarn nr 26 – härliga höstfärger! Några nya färger på silkegarnet kommer att läggas upp på garnsidan under veckan!

Hade det varit ”normalt” nu så skulle det varit Syfestival i Älvsjö nästa helg. Men i brist på syfestival så kör jag på med lite specialerbjudanden här via nätet istället. Erbjudandena gäller från och med idag och fram till och med den 31/10 2020. Kanske du kan hitta något att ge i julklapp till någon som knypplar eller kanske du som knypplar kan hitta något att göra i julklapp till nära och kära. Varför inte komplettera en god bok med ett inplastat bokmärke? Eller kanske en liten linjal till ett barnbarn som precis börjat skolan? Eller kanske en servettkorg till mormor? Jag har även lagt in lite information om julrelaterade mönster i detta inlägg. Håll till godo.

ERBJUDANDE 1: Det är ju problematiskt även denna termin. Många kurser är inställda vilket innebär att möjligheten att handla med 10% rabatt till knyppelledare ”försvinner” för många av er. Nu har jag beslutat att köra 10% rabatt på alla beställlningar för minst 150 kronor till alla. Detta erbjudande sträcker sig alltså året ut, och sen får vi avvakta hur det blir nästa termin! Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden. Här finns möjligheten att ni går ihop några stycken och gör en gemensam beställning så spar ni även in lite på portokostnaden!

Julgranskulor: Jag har fortfarande kvar av alla sorter, men de små börjar sina…

ERBJUDANDE 2: 1 häfte ”Christmas balls”110 kr +2 kulor (7 cm (40kr) eller 9 cm (50kr), klara eller matta) samt 2 rullar Goldschild. Ordinarie pris 110 + 80 + 150 = 340 kronor med 7 cm kulor eller 110 + 100 + 150 =360 kronor med 9 cm kulor. NU 300 kronor oavsett vilka kulor du väljer. Kulorna kan du se längst ner på sidan Tillbehör https://elsapetersonsspetsaffar.com/nalar-mm/ och färger på Goldschild-garnet hittar du på sidan Garn https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ Självklart kan du köpa enbart häfte eller enbart kulor om du inte vill köpa hela paketet.

ERBJUDANDE 3: Häfte med bokmärken och näsdukar16 sidor: 110 kronor + 3 förpackningar plastfickor i 3 olika bredder (5 av varje) 3×45 kronor=135 kronor + Mönster till 3 olika spetsar som passar till linjalen 50 kronor + 2 linjaler (15 cm) 2×25 kronor= 110+135+50+50=345 NU 300 kronor linjaler och plastfickor hittar du på sidan om tillbehör: https://elsapetersonsspetsaffar.com/nalar-mm/

ERBJUDANDE 4: Mönster till servettkorg 135 kronor + 3 rullar Barkonie 50/4 (18 läckra färger) á 16 kronor = 48 kronor = 183 kronor NU 145 kronor Det finns också stärkelse som passar bra till att stärka korgen. Färger på barkonie 50/4 hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/

ERBJUDANDE 5: Minisolfjäder stor. Mönster 95 kronor + ställ (lite ljusare brun till vänster och lite mörkare brun till höger, se fotot) 65 kronor + 1 rulle 60/2 (färgad) 55 = 215 kronor NU 175 kronor Det finns också lim som passar bra för montering á 45 kronor/flaska. Mer info om solfjädern på https://elsapetersonsspetsaffar.com/solfjadrar/

ERBJUDANDE 6: Solfjäder Spindelros Mönster 160 kronor + ställ 80 kronor + 2 rullar Venne 70/2 (massor av olika färger) 2×30 kronor + 1 rulle silver eller guld 20 kronor =320 kronor NU 275 kronor Mer om solfjädern på https://elsapetersonsspetsaffar.com/solfjadrar/ mer om garnet på https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/

Jag kan ordna till ett bättre pris även på andra Solfjäders-paket! Så hittar du någon anna solfjäder med ställ och garn du är intresserad av så hör av dig så hjälper jag till!

Då avslutar vi dagens inlägg med lite julinspiration!

När du beställer kan du göra detta via Order och kontakt på hemsidan, skicka mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ringa/sms:a till 0761659300. Jag skickar via postnord och du betalar endast för den aktuella portokostnaden. Jag postar omgående och har du tur kommer paketet redan nästa dag! Ring gärna om det är något du undrar över. Jag har ett annat jobb att sköta – så svarar jag inte så tala in ett meddelande så återkommer jag så snart jag kan!

mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 25 oktober, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: