Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Sista dagen

Idag är sista dagen på alla erbjudanden!

Erbjudande 5 är inte så tokigt: 10% rabatt på alla beställningar på garn och/eller nålar som överstiger 100 kronor. https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ För nog är det väl så att du behöver lite garn för terminen. Av många sorter är man uppe i över 100 kronor redan vid 2 rullar. Och då blir mina redan låga priser helt fantasiskt låga. Samtidigt kan man njuta av att garnet och nålarna kommer enda hem till brevlådan! Det är bara att sätta igång och blanda av lin, bomull och glitter så det står härliga till 🙂

Information

Detta inlägg publicerades den 20 februari, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: