Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Nytt garn + en liten påminnelse om erbjudanden

Hej igen

Nu har jag tagit hem lite nytt garn igen.

Nu hittar du en grövre variant av Barkonies lingarn, nämligen nummer 50/4 i mitt sortiment. Jag har tagit hem detta i 18 olika färger, men kommer troligen fylla på med fler framöver. Mer om garnet, som kostar 16 kronor/rulle hittar du på denna länk: https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/
Under våren kommer det även mönster som passar till detta garn.
Goldschild har utökat med en ny läcker färg – Purpur. Jag har den både i Nel 80/3 och som langarn Nel 18/3. Mer om dessa garner hittar du på garnsidan.
Lotta har utökat ugglefamiljen – så nu är de fem. Fram till och med 20/2 får du 2 rullar garn + mönstret för 100 kronor. Mer om erbjudandena hittar du i föregående inlägg.

Sist, men inte minst: Erbjudande 5: 10% rabatt på alla beställningar på garn och/eller nålar som överstiger 100 kronor. https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ Detta innebär att du kan fylla på med garn och nålar och få det hemskickat till ett väldigt bra pris.

Hur hittar du till förra inlägget – enklast är kanske att klicka på länken: https://elsapetersonsspetsaffar.com/2020/01/25/erbjudanden-2/

Mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 7 februari, 2020 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: