Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

NYA MÖNSTER

Hej

Lagom till Sy- och hanteverksfestivalen kommer här två stycken nya mönster. Du kan se mönstren på https://elsapetersonsspetsaffar.com/nyheter/

Båda mönstren, en längdspets och en solfjäder, är bearbetningar av gamla Vadstenamönster!

Jag hoppas att vi ses på Sy- och hanteverksfestivalen – 25-27 oktober i Älvsjö. Eva Wikström kommer finnas med och hon kommer att knyppla på det nya längdmönstret! Solfjädern – som är den första i Elsa Petersons Spetsaffärs egen produktion – är bearbetad av Harriet Andersson. Den knypplas i Venne 70/2 (29 kr/rulle) och ett ställ till denna solfjäder kostar 60 kronor!

Under Sy- och hanteverksfestivalen kommer du att kunna köpa Barkonie 50/2 till nedsatt pris – köp 4 betala för 3! (Gäller oktober ut – även för beställningar via hemsidan)

Nu kommer jag börja packa ner allt inför Sy- och hanteverksfestivalen varför jag inte kommer att kunna skicka några fler beställningar än de som redan är bekräftade. MEN beställa kan man ju göra för leverans vecka 44.

Hösthälsningar från

Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 20 oktober, 2019 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: