Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

GOD JUL ALLA KNYPPLARE

Hej

Det har varit ett roligt år med många spännande möten. Jag har varit på besök både i Uppsala, Skövde, Örebro och Kalhäll, föreläsningar i Uppsala, Skövde och Kalhäll samt Syfestivalen på Älvsjömässan både på våren och hösten samt naturligtvis Vadstena i samband med knyppelkurserna.

Vad som är inbokat hittills för nästa år är en föreläsning i Vadstena den 26/3 kl 19.00 hos Vadstena föreläsarförening. Titeln på föreläsningen blir: Vadstenaknyppling – ett immateriellt kulturarv!

Vad det gäller Älvsjömässan nästa år har jag bestämt mig för att endast vara med på hösten. Däremot, om det är någon knyppelförening inom ca 3 timmars omkrets från Stockholm som önskar, kan jag komma på besök för försäljning eller kanske en föreläsning. Hör av er med förfrågningar. I Skövde ordnades det så att knyppelkurser runt om från hela närområdet dök upp och i Örebro var det också fritt fram för andra knypplare än Örebrouddarna att komma och handla.

Trots att jag inte är med på Syfestivalen i vår, så kommer jag att komma med lite nytt till våren. OCH för att kompensera att jag inte är där så kommer jag att ha fina erbjudanden under den tid som Syfestivalen är. Håll utkik efter mer information.

ÅRET AVSLUTAR VI MED 10% PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR SOM INKOMMER FRAM T.O.M 31/12 2018.

Beställer gör du via ”Order och kontakt” på hemsidan eller mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com (jag svarar alltid på mail – då får du en bekräftelse att beställningen kommit in) eller SMS eller ringa till 0761659300 (jag svarar inte alltid dagtid då jag är på jobbet- men prata gärna in ett meddelande så ringer jag upp)

Jag önskar er alla en riktigt God Jul. Koppla av och må bra och gör bara roliga saker, som att knyppla till exempel 🙂

Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 20 december, 2018 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: