Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Örebro + Recension

Hej

Örebro närmar sig. Lördagen den 17/11 mellan klockan 13 – 15 finns jag på plats i Vuxenskolans lokaler på Fabriksgatan 8 i Örebro. Det är Örebrouddarna som står för evenemanget – MEN även du som inte är en ”Örebroudd” är hjärtligt välkommen dit. Det går bra att betala med kontanter eller Swish. Det finns också möjlighet att betala med faktura. (jag har ingen kortläsare) OM det är så att du redan nu vet att det är något särksilt du vill ha så meddela gärna innan med ett sms till 0761659300 eller mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com. Jag kommer att ta med mig lite av varje – men en bil rymmer inte hur mycket som helst.

Jag har inför Örebro fyllt på lagret av finknypplingspinnar. Pinnarna är 11,5 cm långa, tillverkade i guatambu och kostar 30 kronor/par.

img_2207

Jag har även tagit hem några söta små miniatyrpinnar. Pinnarna är 5 cm långa och är tillverkade i guatambu. De kostar 10 kronor styck!

Pinnar

Jag har tagit del av recensionen av boken Med korsning och vridning genom Europa. Den får väldigt fin kritik. Avslutningsvis i recensionen står det att ”Denna genomarbetade uppslags- och instruktionsbok om knypplade spetsar fyller en kunskapslucka, ett standardverk i ämnet” (Ullman, C. (2018). BTJ-häftet nr 24). Om någon ännu inte hunnit köpa boken så har jag en kvar. Pris 230 kronor. Vill du reservera detta ex, sms:a till 076 1659300.

mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 10 november, 2018 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: