Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

ÖREBRO NÄSTA

Hej

Lördagen den 17/11 mellan klockan 13 – 15 finns jag på plats i Vuxenskolans lokaler på Fabriksgatan 8 i Örebro. Det är Örebrouddarna som står för evenemanget – MEN även du som inte är en Örebroudd är hjärtligt välkommen dit.

OM det är så att du redan nu vet att det är något särksilt du vill ha så meddela gärna innan med ett sms till 0761659300 eller ett mail till elsapeterson.spetsar@gmail.com. Jag kommer att ta med mig lite av varje – men en bil rymmer inte hur mycket som helst.

Jag vill också passa på att göra lite reklam för denna kurs. Det finns fortfarande platser kvar!

Örebro

Information

Detta inlägg publicerades den 31 oktober, 2018 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: