Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Bok och Änglar

Hej

Jag kommer att ha med ett antal av den nya boken ”Med korsning och vridning genom Europa” skriven av Inga-Lis Löfquist och Anna-Greta Persson till Syfestivalen i Älvsjö.

IMG_2495

Boken är upplagd så att förutom lite om teknik och utförliga ordförklaringar i både bild och text så avhandlas ett stort antal olika typer av spetsar i Europa. Här i innehålls-förteckningen ser du vad som gömmer sig i boken:

IMG_2496

Varje spetstyp presenteras sedan på ett uppslag med foton på någon/några knypplingar samt en presentationssida med historik, kännetecken, teknik och material. Här kommer ett exempel på hur det kan se ut:

IMG_2497

Boken är unik i sitt slag och ett måste för den som älskar knyppling 🙂

Jag kommer att ha med ett antal böcker till Syfestivalen nu i helgen på Älvsjömässan och priset kommer att vara 230 kronor.

Vill du vara säker på att få ett exemplar så skicka ett mail så reserverar jag en bok till dig. Det går bra att göra det på Order och kontakt på hemsidan eller till elsapeterson.spetsar@gmail.com eller ring eller sms:a till 0761659300.

Jag kommer att ha några olika erbjudanden på Syfestivalen vilka gäller även via hemsidan så långt lagret räcker. Ett av erbjudandena är följande Ängelpaket passande inför julen:

IMG_2498

1 bok 130 kronor + 2 träkroppar á 27 kronor + 2 glashuvuden á 50 kronor = 284 kronor — — — — MÄSSPRIS: 200 kronor — — —

Jag återkommer med övriga erbjudanden under veckan.

Mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 21 oktober, 2018 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: