Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

SKÖVDE

Hej

Mammas 95-årsdag, den 6 oktober, firar jag genom att åka med ett lager av diverse till Skövde.

Jag är inbjuden av de knyppelgrupper i trakten som brukar ses där, och där är Godtemplargården  på Drottninggatan 13 i SKÖVDE.

Jag kommer även att hålla ett föredrag där jag berättar om hur affären startades av min mormor Elsa och vad som sedan hänt genom åren.

Det är öppet för egen knyppling, min försäljning samt att Jeanette Astin kommer att berätta om Hönan Agda. Om jag är rätt informerad är det öppet 10-14. Jag räknar med att vara ”uppackad” runt kl 11.

Jag tar inte med Bockens garn av utrymmesskäl. MEN OM DET ÄR NÅGON SOM VILL HA NÅGON SPECIELL FÄRG/GROVLEK AV DETTA SÅ HÖR AV ER INNAN SÅ ATT JAG KAN TA MED DET. Jag kommer att ta med allt annat garn och material. Samma sak gäller mönster. Jag kommer att försöka få med mig av det mesta….. men är det ngt särskilt mönster du vill ha så hör av dig. Antingen via telefon 0761659300 eller via Order och Kontakt här på hemsidan.

Jag vet att de som är anslutna till knyppelgrupper i trakten är informerade. MEN jag tänker att det kanske finns några andra knypplande människor som kanske skulle tycka det var trevligt att hitta hit! I så fall är ni hjärtligt välkomna.

Jag kommer att göra ytterligare en försäljningstur, nämligen till Örebrouddarna, den 17/11 kl 13-16.

mvh Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 1 oktober, 2018 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: