Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Hej i sommarvärmen!

Hej!

Jag hoppas alla har det bra i värmen 🙂 Länge sedan man badade lika mycket som den här sommaren.

Nu närmar sig höstterminen och jag kan tänka mig att det börjar rycka lite i knyppelhänderna. Jag har lagt ut information om de mönstren som var nya till knyppeldagen i år. Armbanden hittar du på sidan som heter: Mönster: Infällningar och motiv

armband monterat

och de nya nyckelringsmönstret ”Nyckelringar 2” finns på sidan Mönster: Infällningar och motiv   På den sidan hittar du även nyckelringarna: ”Mitt hjärtas nyckel” samt ”Äpplet” samt lite annat smått och gott.

 

 

 

 

Det färgade garnet i nyckelringarna är Venne 70/2 (motsvarar bockens ca 100/2) och finns i många läckra färger på sidan Garn På denna sida hittar du även silver tråden 60/2 som är i fisken samt Goldschild som armbandet ovn är knypplat med. För tillfället är Venne 70/2 slutsålt i några nyanser, men jag ska komplettera samt beställa hem ytterligare färger.

Som sagt – dags att börja fundera över vad som ska knypplas i höst 🙂

På återhörande

Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 7 augusti, 2018 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: