Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

GOLDSCHILD 18/3 olika färger

Hej

Nu finns Goldschild 18/3 och Nel 80/2 (ca 60/2) i lager, vill du se färger och priser går du till sidan för garn: https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/

För en vecka sedan var det Black Friday – vad det gäller Bockens garner så har jag haft Black Years … eftersom jag inte höjt mammas redan sedan tidigare låga priser. Jag inser dock att jag allteftersom jag fyller på lagret utifrån 2017 års priser måste göra en prisjustering just på Bockens garner till nästa år – så om du vet att det är något du saknar så passa på att handla för 2010 års priser nu under december. Jag har det mesta i lager, dock inte 60/2 (4/4 och 1/2 just för stunden).

Min prislista över Bockens garner hittar du också på ovanstående länk.

Trevlig första advent önskar Karin

 

 

 

 

Information

Detta inlägg publicerades den 2 december, 2017 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: