Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Snart mässa igen

Hej

Dags att börja göra reklam för Syfestivalen 27-29 oktober. På denna länk SYFESTIVAL kan ni hitta mitt inlägg (Pressrelease) och där framgår lite av vad jag har med mig till mässan, vilket innebär alla mönster, olika slags garner, ramar, nyckelringar, knappnålar med mer… … …

Jag kan även passa på att meddela att det kommer att finnas 4 nya mönster, samt ytterligare några nya garner! Jag kommer att lägga ut här på hemsidan så snart det är klart.

När allt nytt är på plats kommer jag att meddela vilket mässerbjudande som kommer att finnas + att detta också kommer att vara tillgängligt för beställningar för er som inte har möjlighet att åka till Stockholm.

Sen måste jag tyvärr meddela att jag inte kommer till Örebro som tidigare meddelats. Orsaken är en krock med mitt ”riktiga” arbete – och det fanns inte några möjligheter  att justera detta!

Nedräkningen har börjat – välkommna till monter B04:41

Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 2 oktober, 2017 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: