Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Garn och Pärlor

Hej igen

Jag har bytt namn på översta fliken nu (efter önskemål från flera). Nu heter den TILL BUTIKEN, och förhoppningsvis blir det lättare att hitta på det viset. Väl där kan du hitta lite nya garner, bland annat mer silver och guld. Och självklart finns detta under rubriken som heter GARN. Nästa rubrik är lite lurigare, den heter nämligen NÅLAR mm. (Än så länge i alla fall) Och där hittar du försås nålar, men också lite annat – bland annat finns där lite pärlor nu!

Pärlor

Den stora knyppeldagen närmar sig med stormsteg. Jag kommer att plocka med mig så mycket jag kan – men det finns naturligtvis en begänsning vad en personbil kan rymma! Så vill du verkligen försäkra dig om att få det du vill ha får du gärna förbeställa via Order och Kontakt.

Nedräkningen kan börja …. i morgon är det 15 dagar kvar!

VÄL MÖTT
Karin Landtblom

Information

Detta inlägg publicerades den 15 juni, 2017 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: