Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Insändare + Mässerbjudanden

Hej

Till att börja med vill jag tacka Ingegerd Lindaräng i Vadstena. Hon är en färgglad och positiv kulturängel som lyser upp den lilla staden. Tack vare Ingegerd kom jag igång med att hålla föreläsningar om knyppling. Hon är också ett stort stöd på alla sätt och vis, inte minst med den vackra dikten hon läste på mammas begravning. Vill du läsa hennes insändare ”Hylla butiken med en skylt” så klicka på denna länk: http://www.mvt.se/asikter/insandare/hylla-butiken-med-en-skylt-om4352535.aspx

Nu över till de mässerbjudanden jag hade på Sy-festivalen på Älvsjömässan och som nu gäller för er alla på nätet fram till den 15/11. Du hittar dem i följande dokument.

masserbjudanden

Garn – erbjudande som också gäller fram till 15/11:

Det fungerar inte att ha ett lager från en affär i ett hem därför lättar jag lite på mitt garnlager med följande 2 erbjudanden.
  1. 3 rullar 35/2 och/eller 60/2 färgat garn för endast 100 kronor, ordinarie pris hos oss är 135 kronor (45 kronor per rulle). Varför inte passa med med julfärgerna rött, grått, grönt osv… Färgkarta finns på http://www.holma.se/admin/myfiles/9903.pdf
  2. Äldre lager med mycket vackra blekningar av följande: 60/3 (1/2-blekt) 35/3, 40/3 och 50/3 (4/4-blekt) samt 25/3 (1/4-blekt) säljes för 30 kronor/rulle eller 4 rullar för 100 kronor.
    (Blanda 4 rullar hur du själv vill av dessa sorter)

img_5050

Se vad jag har hittat – ja det är vanlig oblekt 60/2, endast 3 rullar kvar och priset är 50 kronor per rulle.

Tills vidare – hör av er om priser på övrigt garn, jag kommer att lägga in prislista framöver men det hinns inte med än på ett tag. Jag tar tills vidare de priser mamma hade – och jag tror att dessa priser över lag är de billigaste ni kan hitta på marknaden. Dessutom lägger jag INTE på någon expeditionsavgift – utan det enda som tillkommer är portokostnaden.

OCH slutligen tack alla som kom och förgyllde Sy-festivalen, både nya och gamla kunder! Det är så roligt att prata med er alla! Kändes nästan som att vara i affären på Storgatan – och det är inte något dåligt betyg! Nästa mässa i Älvsjö är 17-19 februari – så boka in er på bussresor dit redan nu! Jag kommer även att vara med 27-19/10 i Älvsjö. I dagsläget känner jag att jag inte har möjlighet att åka till mässorna Malmö, Göteborg och Umeå – men vi får väl se på sikt… … …

Snöiga hälsningar

Karin Landtblom

 

Information

Detta inlägg publicerades den 3 november, 2016 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: