Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Inför höstens knyppling!

Snart börjar en ny termin för er som går kurs eller för er som håller i kurser. Precis som mamma har gjort tidigare så kommer knyppellärare som beställer mönster och/eller garn till kurser att få 10 % rabatt på sina inköp. Tala gärna om i beställningen att ni är knyppellärare – så att jag lär mig! Självklart är alla andra också välkomna att göra beställningar.

Enklast är att beställa här på hemsidan via Order och kontakt. Det går också bra att ringa 0761659300. Och vill man skriva så är adressen: Karin Landtblom, Elsa Petersons Spetsaffär Eftr., Finkvägen 17, 134 42 Gustavsberg

Är det så att du har tänkt börja knyppla – men ännu inte kommit till skott – så kan jag meddela att det finns två platser lediga på den kurs jag går för Eva Wikström i Farsta gård. Kursen startar onsdagen den 14/9 kl 19.00. Kursen ges genom ABF och jag kan verkligen rekommendera denna kurs.

Ugglorna har förökat sig och är för närvarande 2 stycken + en som är uppspolad på pinnarna. Wilma ska få den mörkrosa och Birk ska få den blå. Nästa på tur är Freja som ska få en ljusrosa och slutligen Alva som också får en ljusrosa. Jag håller med Kerstin Olsson att det är ett roligt mönster att knyppla https://elsapetersonsspetsaffar.com/ugglan/

 

Ugglor

Hälsningar Karin Landtblom

 

Information

Detta inlägg publicerades den 25 augusti, 2016 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: