Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Knyppeldagen 1/7 2016

Då har lugnet åter lägrat sig efter en intensiv dag i knypplingens tecken. Under den tiden som knyppeldagen pågick kom jag inte ut genom dörren ens för en sekund. Ni var många som passade på att komma in och hälsa idag – och det tackar jag för! Det blir inte lätt att ersätta mamma – men jag ska göra mitt bästa och fortsätta ta hand om er i hennes anda! Jag vill tacka för alla vänliga ord som växlats i butiken i dag.

I onsdags var det invigning på Vadstena Spetsmuseum: ”Knyppling i krig och fred – spetsar från Estland” – och för er som är i stan måste jag rekommendera ett besök.

http://www.spetsmuseet.se/

IMG_3684

Och i vanlig ordning misstänker jag att ni vill se lite bilder från dagens festligheter! https://elsapetersonsspetsaffar.com/knyppeldagen-17-2016/

Affären är öppen Lördag 2/7 10-14 och Måndag 4/7 12.00-13.30.

I övrigt annonseras öppet-tider på hemsidan – och är jag i Vadstena kan jag komma ner och öppna en stund även om det inte är öppet – skriv på order och kontakt och fråga så svarar jag!

mvh Karin (och mamma Gunnel :-))

 

Information

Detta inlägg publicerades den 1 juli, 2016 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: