Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Mönsterkatalog

Hej

Då var kursen slut för denna termin. Det blev inte så mycket gjort för min del – men ändå – lika kul som vanligt! Terminens alster hittar du på i slutet på https://elsapetersonsspetsaffar.com/kurs/

Förresten – som det ser ut just nu finns det två platser lediga till kursen i höst – så håll utkik när ABF annonserar om höstens kurser i början av maj!

En nyhet är att jag nu fått till en katalog + en beställningsblankett. Du hittar dessa på https://elsapetersonsspetsaffar.com/monsterkatalog-bestallningsblankett/

Nu kan du hjälpa bekanta som inte har dator genom att dra ut en katalog till dem. Kanske blir det lättare att ha koll på alla mönster på detta viset. Men de ligger kvar på vanliga stället också förstås.

Och slutligen vill jag påminna alla som bor i Stockholms närhet att det är Köp och Sälj i Kalhäll på söndag (24/4 2016) med start klockan 10.00. Folkets Hus var platsen.

serie

Tack Eva för serien! 🙂

Hälsar Karin och Gunnel

Information

Detta inlägg publicerades den 21 april, 2016 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: