Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Öppet på lördag och Köp&Sälj i Kalhäll

Hej i vårregnet!

På lördag, den 9 april, är affären öppen kl 10.00 till 13.00.

Söndagen den 24 april är det försäljning i Folkets Hus i Kalhäll arrangerat av föreningen Knyppelpinnarna. Jag kommer vara där och tar med mig hela lagret (lite av varje). MEN om det är så att du vill passa på att komma dit och det är något speciellt du vill försäkra dig om så skriv till mig, senast på lördag 9/4, så kan jag se till att ta med det du vill ha.

Följ med i öppettiderna på https://elsapetersonsspetsaffar.com/kalendarium/

Det kommer att vara öppet i maj någon eller några helger – men jag skriver in allteftersom jag vet att jag ska åka till Vadstena.

hälsningar Karin och Gunnel

Information

Detta inlägg publicerades den 6 april, 2016 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: