Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Att koka ägg

Att koka ett ägg så att det blir perfekt löskokt tar ca 5 minuter och motsvarande för ett hårdkokt tar ca 9 minuter – men hur lång tid tar det att knyppla Vadstenaägg eller Äggbert och Stoneägg till riset –  antagligen lite längre….

Så det är dags att sätta igång NU! 🙂

Kursen är igång – vad jag knypplar nu kan du se längst ner på https://elsapetersonsspetsaffar.com/kurs/

Lite om Tradera: Det finns naturligtvis ingen som kan stoppa försäljning på Tradera, och normalt handlar det om försäljning av begagnade mönster i liten skala. Självklart är det tillåtet att sälja begagnade mönster, däremot är det olagligt att kopiera. Det jag vill upplysa om är följande:

Det förekommer försäljning av mönster som finns i lager hos oss till Ockerpriser. T.ex. ligger Vågade uddar rektangulär bård ute för 200 kronor – hos oss kostar den 48, bokmärket Rosenbottnar tar vi 45 kronor för, på Tradera kostar mönstret 75 och så vidare! Vore bra om detta fick spridning – för allas skull!

Slutligen vill jag påminna om Februaris erbjudande:

Februaris erbjudande innebär att du får köpa mönster ”Viol” + en rulle färgat garn 60/2 för 90 kronor. Ordinarie pris: Mönster 75:- + Garn 45:- =120 :-

Vänliga hälsningar Karin och Gunnel

Information

Detta inlägg publicerades den 15 februari, 2016 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: