Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Nyskyltat och ett februarierbjudanade

IMG_2205

Hej – nu är tomtarna borta ur skyltfönstret 🙂 och vi har släppt ut änglarna i stället.

Fler bilder från skyltfönstret samt ett februarierbjudande hittar du på sidan https://elsapetersonsspetsaffar.com/nyskyltat-och-ett-februarierbjudande/

Som jag meddelat tidigare fungerar affären på följande sätt just nu: Du kan alltid skicka in beställningar via Order och kontakt eller till mail. Telefonen är obemannad.

elsapeterson.spetsar@gmail.com

På sidan ”Nyskyltat och ett februarierbjudande” hittar du en lista på de mönster jag har hemma i lager för tillfället. Dessa kan levereras omgående. Övriga mönster levereras snarast – vilket i värsta fall kan innebära ca 2 veckor. Jag har ett begränsat lager av färgat garn hemma i 35/2 och 60/2. Jag har även nyckelringar.

Och nu till något annat – VARFÖR inte bli medlem i den internationella föreningen OIDFA? Medlemskapet kostar endast 280:- per år och då får du också den fina Bulletinen med knyppelgodis från hela världen fyra gånger per år. Jag gick med förra året och ångrar det inte en sekund. Intresserad – hör av dig omgående till  kerstin.eriksson@mbox314.swipnet.se så är du med från årets start.

http://www.oidfa.com/memb.html.en

Ja då var det väl allt för idag. På onsdag börjar min knyppelkurs med Eva i Farsta igen. Jag ska nog knyppla Änglarna tror jag.

Glada hälsningar från Karin och Gunnel

 

 

Information

Detta inlägg publicerades den 5 februari, 2016 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: