Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Beställningar

Hej

Jag vill bara påminna om att OM ni vill beställa något så kommer jag att skicka dessa beställningar nu i helgen så jag behöver ha in beställningen senast lördag morgon för att ha möjlighet att packa och skicka. Nästa tillfälle kommer att bli någon gång i februari – jag återkommer närmare om datum.

Läget med mamma är att hon är bättre, men i dagsläget är det svårt att uttala sig om ifall hon kommer att orka fortsätta med affären eller inte. Tills vidare gäller följande:

Mönster och garn kan beställas via ”order och kontakt” på hemsidan eller till mailadressen:

elsapeterson.spetsar@gmail.com

Jag kommer att ha affären öppen när jag är i Vadstena vilket innebär 1-2 gånger per månad. Telefonen är obemannad däremellan så all övrig kontakt måste ske via ”order och kontakt” eller via mailadressen.

Mamma hälsar så mycket och tackar de som hört av sig med hälsningar. Privata meddelanden till Gunnel kan skickas till:  Gunnel Landtblom, Box 88, 592 22 Vadstena samt att hon naturligtvis får ta del av de hälsningar som kommer in via hemsidan.

Vänliga hälsningar Gunnel och Karin

 

Information

Detta inlägg publicerades den 20 januari, 2016 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: