Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Tack för i år!

Då är snart 2015 slut och vi kan konstatera att antalet besökare på hemsidan har ökat.

Konsertsalen på Sydney-operan rymmer 2 700 personer. Den här bloggen besöktes cirka 52 000 gånger under 2015. Om den hade varit en konsert på Sidney-operan skulle det ta cirka 19 utsålda föreställningar för att lika många personer skulle få se den.

Det laddades upp 472 bilder, vilket tog upp totalt 309 MB utrymme. Det är cirka en bild per dag.

Dagen med mest trafik detta år var 8 februari  med 502 visningar. Det mest populära inlägget den dagen var 8 februari 2015.

Under 2015 publicerades 39 nya inlägg på hemsidan.

De mest besökta sidorna i år har varit:Mönster, Mönster Nyheter, Kurs samt Order och kontakt.

Totalt har personer från 90 olika länder varit inne på sidan och de länder som toppar är Sverige, USA (Hi!)och Spanien (Hola!).

Jag kan redan nu avslöja att jag kommer att hålla en NY föreläsning i Vadstena den 8/3 nästa år i Vadstena samt en föreläsning hos föreningen Knyppelpinnarna i Stockholm den 20/3. I Stockholm kommer jag att hålla föreläsningen ”Skönheten och Pepparkakan”. Dessutom kommer vi vara med på Knyppelpinnarnas köp och säljdag den 24/4. Om jag har koll på läget så är Knyppelpinnarnas evenemang i Folkets Hus i Kalhäll. Men jag återkommer med information längre fram. Till köp och säljdagen kommer jag ta med olika mönster från affären – MEN är det så att det är något speciellt mönster eller garn du vill att jag ska ta med till denna dag så skicka ett meddelande via order & kontakt på hemsidan eller direkt till: elsapeterson.spetsar@gmail.com

Därmed vill jag och mamma tacka för det gångna året och vi ses nästa år igen!

GOTT NYTT ÅR från Gunnel och Karin

(samt från Signe Jakobsson och Helga Sand – ett par av mormor Elsas duktiga fin-knypplerskor :-))

Information

Detta inlägg publicerades den 30 december, 2015 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: