Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

20 februari 2015

Hej igen, och visst är det vår i luften nu!! Blommor börjar slå ut både här och där. Varför inte låta en Sippa slå ut på din dyna också!!

Vad har hänt sen sist? Jo mitt tredje kurstillfälle: https://elsapetersonsspetsaffar.com/kurs/

Naturens Syster jobbar  på med EKO-brudklänning 2. Det står lite om detta på hemsidan under INLÄGG nyligen, samt bilder i GALLERIET. http://naturenssyster.se/2015/02/16/eko-brudklanning-nr-2-uppdatering/

I lördags var jag i Örebro och höll en föreläsning på Örebrouddarnas jubileum: https://elsapetersonsspetsaffar.com/forelasningar/

Dessutom har ni kanske sett att jag kategoriserat om mönstren efter sorter. Det gamla ligger kvar, men ni kan nu också hitta våra mönster sorterade efter bokmärken, längdspets, helknypplat och så vidare.

Och slutligen Marianne K som skickade ett mail med en fråga idag. Jag har försökt svara dig – men det verkar vara något fel med din mailadress!? Jag får inte iväg mitt svar. Men svaret är – Nej, vi har inte millimeterrutat papper.

Vi hörs!!

Karin och Gunnel 🙂

Information

Detta inlägg publicerades den 20 februari, 2015 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: