Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Knyppling på gång

Hej igen

Idag har jag lagt upp en ny sida som heter Knyppling på gång. Först ut på den sidan är Helen från Linköping som knypplar spetsen Segelbåtar. Har du något på gång av våra mönster på dynan – skicka gärna ett foto! Det är stort intresse att se vad som händer på dynorna och att låta sig inspireras. https://elsapetersonsspetsaffar.com/knyppling-pa-gang/

I övrigt har jag städat upp lite på hemsidan. Jag har lagt in en rubrik med namnet Mer från 2014 där du hittar de senaste sidorna från 2014. Anledningen är att det blev så många sidor 2014 så det blev mer överskådligt att dela upp det hela. Jag hade inte själv trott att hemsidan skulle bli vad den har blivit och att det fanns så mycket att skriva om när jag började 2013! Det är roligt att se hur många som följer hemsidan varje dag vilket uppmuntrar oss till att fortsätta skriva.

Gästboken hittar du som vanligt längst ner i listen till vänster, och mönstren hittar du om du klickar högst upp på mönster. Jag får anledning att städa upp lite i mönsterdelen också framöver. Nu finns rubrikerna Mönster Nytryck, Mönster Nyheter, Mönster, Garn, Spetsar & Souvenirer samt Rea (mönster) och med tanke på att det kommer både Nytryck av några utgångna mönster samt några nya mönster framöver så måste jag fixa till så att det blir tydligare vad som ligger var!

I väntan på detta så får vi önska en god fortsättning på det nya året!

Gunnel och Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 8 januari, 2015 av in Elsa Petsersons Spetsaffär, knypplade spetsar, MÖNSTER, Vadstenaspetsar.
%d bloggare gillar detta: