Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

2 november 2014

Hallå där i höstmörkret.

Lite nytt på hemsidan. Varför inte planera julknypplingen nu innan det är försent, se mer på https://elsapetersonsspetsaffar.com/2-november-2014/ eller så har du redan ett mönster men behöver färgat garn, då går du till https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ och låter dig inspireras.

Tidigare skrev jag om att mönstret till Rosen inte fanns med på hemsidan, men nu finns det med! Titta på https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster/ så hittar du det längst upp på sidan. Rosen finns också vackert knypplad på https://elsapetersonsspetsaffar.com/inez-vaskor/

På samma sida hittar du också en ny bild på Inez väska nummer 1 knypplad av Lotta Fellgren Glemme, Västervik. Längst ner hittar du också en NY väska uppknypplad av Harriet Andersson. Ja det är sant, i vår kommer vi ge ut mönster på Inez väska nummer 3. Ytterligare ett livfullt Jugendmotiv. Tack Harriet och Lotta för fotona.

Hälsningar Gunnel och Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 2 november, 2014 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: