Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

2 november 2014

Hallå där i höstmörkret.

Lite nytt på hemsidan. Varför inte planera julknypplingen nu innan det är försent, se mer på https://elsapetersonsspetsaffar.com/2-november-2014/ eller så har du redan ett mönster men behöver färgat garn, då går du till https://elsapetersonsspetsaffar.com/garn-tillbehor-2/ och låter dig inspireras.

Tidigare skrev jag om att mönstret till Rosen inte fanns med på hemsidan, men nu finns det med! Titta på https://elsapetersonsspetsaffar.com/monster/ så hittar du det längst upp på sidan. Rosen finns också vackert knypplad på https://elsapetersonsspetsaffar.com/inez-vaskor/

På samma sida hittar du också en ny bild på Inez väska nummer 1 knypplad av Lotta Fellgren Glemme, Västervik. Längst ner hittar du också en NY väska uppknypplad av Harriet Andersson. Ja det är sant, i vår kommer vi ge ut mönster på Inez väska nummer 3. Ytterligare ett livfullt Jugendmotiv. Tack Harriet och Lotta för fotona.

Hälsningar Gunnel och Karin

Annonser

Information

Detta inlägg publicerades på 2 november, 2014 by i Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: