Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Intresse för Ingelotz

I samband med efterforskningarna om Aurore Ingelotz och altarspetsen hos Birgertiner-nunnorna i Rom kom jag i kontakt med Jeanine i Kanada. Nu har hon skrivit ett inlägg om altarspetsen på sin hemsida. Du hittar det på http://italian-needlework.blogspot.se/2014_07_01_archive.html

Sommaren har varit varm och det har varit lite stiltje här på hemsidan, men det kommer ny läsning framöver. Likaså kommer det lite nygammalt på mönstersidan. Mamma är på gång att trycka om en del tidigare slutsålda mönster!!

Man märker att höstterminen närmar sig. Det börjar komma in beställningar på mönster och garn för höstens arbete, bland annat rött garn och planer för julen men också våra två äggmönster. Ska man ha lite ägg i riset till i påsk kan det vara klokt att knyppla dem under hösten 🙂

Fru KrageFru Krage är på besök i butiken tillsammans med en av döttrarna under sommaren, så har du vägarna förbi … kom in och titta på deras vackra kragar!

Sensommarhälsningar från Karin och Gunnel

 

 

Information

Detta inlägg publicerades den 6 augusti, 2014 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: