Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Dockskåp och pensionering

Hej

Idag vill jag först berätta att Gunnel nu har beslutat sig för att dra ner på takten, man skulle väl kunna säga att hon går i pension – åtminstone vad det gäller att stå i affären. Affären rullar dock vidare och det är öppet onsdagar och fredagar klockan 14.30-16.30. På knyppeldagen i juni har vi öppet hela dagen. Vad det gäller sommarens affärstider får vi be att få återkomma om detta. Kontakt med affären sker enklast via hemsidans kontaktsida. Ibland kan det vara så att större sällskap vill komma – kankse på annan tid än öppettiderna ovan – då är det bara att höra av sig så får vi se vad vi kan ordna.

Sen hoppas jag kunna inspirera er att ta tag i dockskåpen och ge dem de spetsar de förtjänar – se https://elsapetersonsspetsaffar.com/dockskap/

Hälsningar Gunnel och Karin

Information

Detta inlägg publicerades den 20 april, 2014 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: