Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Februari månads specialerbjudanden

Vår hemsida växer och den kräver lite omorganisation för att bli tydligare. Alla sidor från år 2013 finns kvar, men du hittar dem nu organiserade utifrån: Om affären + historia om spetsar, Spetsar, Blandat innehåll från 2013.

Idag är det SISTA dagen på januari månads erbjudande! Hade du tänkt köpa garn – men glömde? Än finns chansen, det finns en låda kvar. Du kan du även se vilka erbjudanden som kommer under februari månad. Allt detta hittar du på https://elsapetersonsspetsaffar.com/rea-monster/

Det finns även några nya bilder + lite ny information om Ingelotz altarduk i Rom på sidan https://elsapetersonsspetsaffar.com/altarduken/

Jag vill även varsla om en kommande föreläsning arrangerad av Vadstena föreläsarförening. Tisdagen den 18 mars kl 19.00 håller jag en föreläsning med rubriken: ”Skönheten och pepparkakan”. Vadstenaspetsar utifrån 93 års samlade erfarenheter.

Information

Detta inlägg publicerades den 31 januari, 2014 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: