Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Lite av varje!

Sugen på att knyppla i färg? Samma mönster i olika färg ger olika intryck, och varför inte sats på lite rött till julen? Eller svart? Alltid lika läckert! På https://elsapetersonsspetsaffar.com/knyppla-i-farg/ kan du hitta lite inspiration.

Ska du skicka julkort – då är det dags. Kanske har du någon speciell som du vill skicka det där alldeles speciella kortet till? På https://elsapetersonsspetsaffar.com/julkort/ hittar du exempel på några unika kort.

Kragar – spets på kläder är något vi kommer att återkomma till. Jag har ju lockat med kragar både på sidan Kragar https://elsapetersonsspetsaffar.com/kragar/ och på Förföljd av en väska https://elsapetersonsspetsaffar.com/forfoljd-av-en-vaska/ Nu har jag lagt in de krag-mönster vi har för närvarande – du hittar dem bland rea-mönstren https://elsapetersonsspetsaffar.com/rea-monster/ . Pepparkakskragen finns det endast ett fåtal kvar av. Vi får se om vi kanske kan få till ett nytt kragmönster till i vår!

Spets på kläder har kommit och gått inom modet. Nu är det återigen populärt! Jag återkommer till lite mer om detta om ett tag.

 

Information

Detta inlägg publicerades på 1 december, 2013 av i Uncategorized och märktes , , , , , .
%d bloggare gillar detta: