Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

Lite av varje!

Sugen på att knyppla i färg? Samma mönster i olika färg ger olika intryck, och varför inte sats på lite rött till julen? Eller svart? Alltid lika läckert! På https://elsapetersonsspetsaffar.com/knyppla-i-farg/ kan du hitta lite inspiration.

Ska du skicka julkort – då är det dags. Kanske har du någon speciell som du vill skicka det där alldeles speciella kortet till? På https://elsapetersonsspetsaffar.com/julkort/ hittar du exempel på några unika kort.

Kragar – spets på kläder är något vi kommer att återkomma till. Jag har ju lockat med kragar både på sidan Kragar https://elsapetersonsspetsaffar.com/kragar/ och på Förföljd av en väska https://elsapetersonsspetsaffar.com/forfoljd-av-en-vaska/ Nu har jag lagt in de krag-mönster vi har för närvarande – du hittar dem bland rea-mönstren https://elsapetersonsspetsaffar.com/rea-monster/ . Pepparkakskragen finns det endast ett fåtal kvar av. Vi får se om vi kanske kan få till ett nytt kragmönster till i vår!

Spets på kläder har kommit och gått inom modet. Nu är det återigen populärt! Jag återkommer till lite mer om detta om ett tag.

 

Annonser

Information

This entry was posted on 1 december, 2013 by in Uncategorized and tagged , , , , , .
%d bloggare gillar detta: