Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

6:e och 7:e OKTOBER

Det händer mycket den här helgen. Dels fyller mamma 90 år och dels har vi gjort en utställning i skyltfönstret för att visa på Aurore Ingelotz insatser inom Vadstenas knyppelhistoria. Den altarduk som levererades från Ingelotz spetshandel till Birgittasystrarna i Rom 1895 ska åter en gång tas fram imorgon den 7:e oktober. Ska Birgittasystrarna i Rom skicka foton på altarduken eller inte? Vi håller alla tummar! Och kommer det foton kan ni räkna med att de läggs ut här på hemsidan! Vill du läsa mer? Gå i så fall till https://elsapetersonsspetsaffar.com/6e-och-7e-oktober/

 

Information

Detta inlägg publicerades den 6 oktober, 2013 av in Uncategorized.
%d bloggare gillar detta: