Elsa Petersons Spetsaffär Eftr. Du kan betala via FAKTURA, med SWISH eller PAYPAL.

Butiken är den äldsta spetsaffären i sitt slag. Verksamheten grundades 1920 av Elsa Peterson och idag drivs den av hennes dotterdotter Karin Landtblom.

14 november 2015

Hej

Dags för en liten rapport igen. Förra helgen var jag nere i Vadstena en snabbis med min man Lasse. Jag hjälpte mamma och Lasse lagade som vanligt mat. När vi åker hem är frysen mer eller mindre fylld. Lite nytt i fönstret blev det – men det nya var inte spetsar den här gången utan kort. Korten kan du se på:

https://elsapetersonsspetsaffar.com/7-november-2015/

Sen är det ju en knyppelkurs som rullar på. Vad som hänt sen sist kan du se på

https://elsapetersonsspetsaffar.com/kurs/

Och sen så har jag ett roligt budskap – för mig i alla fall. Igår fick jag besked att jag fått ett stipendium från Dicksonska stiftelsen i Vadstena. Stiftelsen som jag skrev lite om på sidan om Ingeborg Schoultz https://elsapetersonsspetsaffar.com/ingeborg-schoultz/ hade sitt sista möte i veckan och de sista pengarna som fanns kvar tilldelades mig för min forskning inom Vadstenaspetsarnas historia! Det har ju blivit några timmars arbete vid det här laget – och lite uppmuntran påverkar naturligtvis viljan att fortsätta efterforskningarna!

kantarell

Och här ser ni en av de kantareller jag hittade i skogen igår. Får gå tillbaka med en korg någon dag!

Hösthälsningar från Karin och Gunnel

%d bloggare gillar detta: